Ontstoppen in Amersfoort

Rioolservice van ons ontstoppingsbedrijfHeeft u problemen met uw afvoer of hemelwaterafvoer? Borrelt het water in het toilet omhoog? En ook in de gootsteen en het doucheputje? Dan is er iets mis met uw riolering. Ergens zit een verstopping, een breuk of scheur. Bij ons bedrijf in Amersfoort werken de beste en meest ervaren rioolontstoppers. Maak daarom ook gebruik van onze 24-uurs rioolservice. Bij spoed komen wij direct uw riolering ontstoppen in Amersfoort en omgeving!

Uw riolering bestaat uit veel verschillende soorten buizen: kleine, dikke, dunne, lange en korte buizen. Het is dus niet zo raar dat voor een verstopping in elk van deze buizen een andere techniek nodig is om te ontstoppen. Kleine leidingen worden meestal gereinigd en ontstopt door middel van een verenmachine. Deze is speciaal voor de kleinere rioolbuizen die vaak bij keukens worden gebruikt. Bij leidingen met een grotere diameter wordt vaak gebruik gemaakt van hogedrukreiniging om te ontstoppen. Er wordt onder hoge druk water door de leidingen gespoten, zodat de verstopping wordt opgelost.

Bij een verstopping in Amersfoort of in de omgeving van Amersfoort helpen wij u vlot en vakkundig.

Wilt u ons ervaren ontstoppingsbedrijf met 24-uurs rioolservice inschakelen? Bel J.G. Riooltechniek vandaag nog voor een afspraak: 085 - 106 19 10.