Teamfoto Clever Rioolservice
24/7 bereikbaar bij spoed!
Werkzaam in Amersfoort, hoofdvestiging Deventer

Gootsteen ontstoppen in Amersfoort

Het dagelijkse gebruik van de gootsteen omvat het schoonmaken van de vaat, het wassen van uw handen en het afgieten van water tijdens het koken. Het is ontzettend vervelend als dit gebeurt, als het verstopt raakt en niet doorstroomt, zodat u de gootsteen niet kunt gebruiken. Als het niet mogelijk is om de verstopping zelf te verhelpen, kunt u Clever Rioolservice inschakelen om dit voor u op te lossen.

Het is erg vervelend als uw gootsteen verstopt raakt en we zullen ons inzetten om zo snel mogelijk bij u langs te komen. Wij zijn telefonisch bereikbaar op 085 106 1910. Zo kunnen we samen een afspraak in plannen om het probleem snel te verhelpen. Wij passen verschillende middelen toe om elke verstopping aan te pakken, rekening houdend met de situatie.

Mogelijke oorzaken verstopte gootsteen

Er zijn meerdere oorzaken mogelijk voor een verstopte gootsteen. Door de gootsteen in de keuken worden vaak veel verschillende dingen gespoeld. Zo kan het gaan om zeepresten van het handen wassen. Bovendien gaan er vaak etensresten doorheen. Deze etensresten bevatten vaak vetten die blijven vastzitten in de afvoerleidingen, waardoor verstoppingen kunnen optreden.

Doordat de vetten aan de randen van de afvoerbuizen blijven kleven, wordt deze vernauwd. Als deze buizen te veel verstopt raken door vetresten, zal het water niet meer goed of helemaal niet meer door de buizen kunnen worden afgevoerd. Mocht dit bij u het geval zijn, dan kunt u het beste Clever Rioolservice benaderen om deze kwestie voor u te verhelpen.

Clever Rioolservice: uw rioleur in Amersfoort en omgeving!

Zelf de gootsteen ontstoppen

Sommige verstoppingen zijn zelf op te lossen, al is dat soms voor kortere periode. Als het namelijk gaat om een diepliggend probleem, zult u daar een rioleringsbedrijf voor moeten inschakelen. Indien u het zelf wilt proberen, heeft u de mogelijkheid om gebruik te maken van een ontstoppingsveer, plopper of soda spoeling. Het is essentieel om ervoor te zorgen dat de afvoerbuizen niet beschadigd raken door verkeerd gebruik van een van de middelen.

Toch een professional inschakelen?

Indien het niet gelukt is om de afvoer zelf te ontstoppen of als de verstopping snel weer terugkomt, Voor een verstandige keuze schakelt u Clever Rioolservice in. Wij werken professioneel en maken gebruik van hoogwaardige materialen, waardoor wij de verstopping snel kunnen verhelpen. Na onze werkzaamheden laten wij de werkplek altijd keurig en schoon achter, zodat u direct weer van de gootsteen gebruik kunt maken. Maak een afspraak door te bellen naar 085 106 1910.


Clever Rioolservice staat voor u klaar in Amersfoort
Over ons

Ons toegewijde team is gespecialiseerd in een breed scala aan ontstoppingsdiensten, waarmee we u volledig kunnen ontzorgen. Denk hierbij aan het deskundig ontstoppen van diverse installaties in uw woning, zoals toiletten, rioleringen,... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 085 106 1910

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Gratis offerte voor gootsteen ontstoppen?

Over Clever Rioolservice

Ons toegewijde team is gespecialiseerd in een breed scala aan ontstoppingsdiensten, waarmee we u volledig kunnen ontzorgen. Denk hierbij aan het deskundig ontstoppen van diverse installaties in uw woning, zoals toiletten, rioleringen, wastafels, gootstenen, regenpijpen, vaatwassers, doucheputjes, drogers en baden. Onze specialisten beschikken over diepgaande kennis en geavanceerde hulpmiddelen om deze problemen efficiënt en duurzaam voor u op te lossen.


Heeft u last van een onaangename geur in uw woning, zonder duidelijke oorzaak? Ons team biedt uitgebreide rioolinspectiediensten aan. Met behulp van geavanceerde camera-apparatuur kunnen we uw rioolsysteem grondig onderzoeken en het probleem nauwkeurig lokaliseren, zonder enige schade aan te richten. Nadat het probleem is geïdentificeerd, kan onze expert direct overgaan tot een doeltreffende oplossing.


Bovendien zijn we niet alleen beperkt tot ontstoppingsdiensten; we bieden ook hoogwaardige rioolrenovaties aan. Of het nu gaat om het herstellen van beschadigde leidingen, het vernieuwen van verouderde rioleringssystemen of het uitvoeren van preventief onderhoud, wij hebben de expertise en ervaring om aan al uw riool gerelateerde behoeften te voldoen.


Kies voor onze uitgebreide dienstverlening en ervaar de professionele aanpak waarmee wij uw sanitair en riolering in optimale staat houden.


Bouwgarant,VCA,VGO-keur,KOMO,Erkend leerbedrijf,NIBE Dubokeur,Keurmerk ConsuBeter