Direct een rioleringsbedrijf nodig in Amersfoort?Bel 085 106 1910Of vul het formulier in

24/7 bereikbaar bij spoed!
Werkzaam in Amersfoort, hoofdvestiging Deventer

Afvoer ontstoppen Amersfoort

U kunt soms zelf een verstopping in het riool oplossen. Er zijn diverse methoden beschikbaar hiervoor. Maar het is van belang om eerst te achterhalen waar de verstopping zich precies bevindt. U hebt gemerkt dat er een verstopping is omdat het water niet goed of helemaal niet wegloopt. Het is handig om dit ook bij andere afvoeren te controleren om te zien of het probleem zich beperkt tot deze specifieke afvoer of dat het elders ook voorkomt. Als het water bij de andere afvoeren vlot doorstroomt, duidt dit op een probleem specifiek bij deze afvoer. Als het water echter ook bij de andere afvoeren niet goed doorloopt, is het aan te raden om Clever Rioolservice in te schakelen.

Wanneer er een dieperliggend probleem in de afvoer optreedt, zou u mogelijk een borrelend geluid kunnen waarnemen in de afvoer en bij het doorspoelen van het toilet. Bij een totale verstopping kan het voorkomen dat het probleem niet bij u ligt maar bij de gemeente. Controleer echter eerst de erfscheidingsput alvorens met zekerheid te kunnen zeggen waar het probleem ligt. Als u weet waar deze put is, kunt u deze nakijken. Als er water in de scheidingsschacht aanwezig is, is het probleem de verantwoordelijkheid van de gemeente. Als de put droogstaat, betekent dit dat het probleem zich in uw eigen riolering bevindt.

Clever Rioolservice: uw rioleur in Amersfoort en omgeving!

Zelf de afvoer ontstoppen

Indien u merkt dat uw riool verstopt is, kunt u zelf proberen dit probleem te verhelpen. Er zijn diverse manieren om dit te doen, zoals het gebruik van een plopper of soda. Druk de plopper op de afvoer en beweeg rustig op en neer, herhaal dit een paar keer. Om de viezigheid weg te spoelen, kunt u een emmer water door de afvoer laten lopen. Op deze manier kunt u tevens controleren of het ontstoppen goed is gegaan.

Als u te maken krijgt met lichte verstoppingen, kunt u soda gebruiken om het probleem aan te pakken. Kook een volle waterkoker en giet het hete water zorgvuldig in de afvoer. Dit zal het hardnekkige vuil helpen losweken. Giet een half kopje soda in de afvoer en verdeel het goed. Voeg vervolgens een kopje azijn toe aan de soda. De mix zal een krachtige reactie veroorzaken. Laat het geheel ongeveer vijftien minuten inwerken. Vul opnieuw de waterkoker en giet het water na het koken door de afvoer. Hierdoor wordt de afvoer gereinigd en kun je meteen zien of het effectief is geweest.

Hulp inschakelen bij een verstopte afvoer in Amersfoort

Mocht het niet gelukt zijn om de afvoer zelf te ontstoppen of als u het liever direct aan de expert overlaat, neem dan gerust contact met ons op. Wij zorgen ervoor dat elke ontstopping voor u wordt verholpen door gebruik te maken van verschillende methoden en onze geavanceerde apparatuur. Contact opnemen kan door te bellen naar 085 106 1910. Wij helpen u graag verder en streven ernaar de verstopping zo snel mogelijk op te lossen.


Over ons

Ons toegewijde team is gespecialiseerd in een breed scala aan ontstoppingsdiensten, waarmee we u volledig kunnen ontzorgen. Denk hierbij aan het deskundig ontstoppen van diverse installaties in uw woning, zoals toiletten, rioleringen,... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 085 106 1910

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Gratis offerte voor ontstoppen afvoer?

Een moment geduld alstublieft
We verwerken uw aanvraag...

Over Clever Rioolservice

Ons toegewijde team is gespecialiseerd in een breed scala aan ontstoppingsdiensten, waarmee we u volledig kunnen ontzorgen. Denk hierbij aan het deskundig ontstoppen van diverse installaties in uw woning, zoals toiletten, rioleringen, wastafels, gootstenen, regenpijpen, vaatwassers, doucheputjes, drogers en baden. Onze specialisten beschikken over diepgaande kennis en geavanceerde hulpmiddelen om deze problemen efficiënt en duurzaam voor u op te lossen.


Heeft u last van een onaangename geur in uw woning, zonder duidelijke oorzaak? Ons team biedt uitgebreide rioolinspectiediensten aan. Met behulp van geavanceerde camera-apparatuur kunnen we uw rioolsysteem grondig onderzoeken en het probleem nauwkeurig lokaliseren, zonder enige schade aan te richten. Nadat het probleem is geïdentificeerd, kan onze expert direct overgaan tot een doeltreffende oplossing.


Bovendien zijn we niet alleen beperkt tot ontstoppingsdiensten; we bieden ook hoogwaardige rioolrenovaties aan. Of het nu gaat om het herstellen van beschadigde leidingen, het vernieuwen van verouderde rioleringssystemen of het uitvoeren van preventief onderhoud, wij hebben de expertise en ervaring om aan al uw riool gerelateerde behoeften te voldoen.


Kies voor onze uitgebreide dienstverlening en ervaar de professionele aanpak waarmee wij uw sanitair en riolering in optimale staat houden.


Logo van Bouwgarant
Logo van VCA
Logo van VGO-keur
Logo van KOMO
Logo van Erkend leerbedrijf
Logo van DUBO Keur
Logo van Keurmerk ConsuBeter
Bouwgarant,VCA,VGO-keur,KOMO,Erkend leerbedrijf,DUBO Keur,Keurmerk ConsuBeter