Direct een rioleringsbedrijf nodig in Amersfoort?Bel 085 106 1910Of vul het formulier in

Aanleggen en vervangen

Wij staan in Amersfoort voor u klaar!
Een Rioleringsbedrijf
24/7 bereikbaar bij spoed!
Werkzaam in Amersfoort, hoofdvestiging Deventer

Riolering aanleggen in Amersfoort

Als u bezig bent met het bouwen of verbouwen van een woning of als uw riool aan vervanging toe is, Als u assistentie nodig heeft, kunnen de vakmannen van Clever Rioolservice u van dienst zijn. Ons team werkt met hoogwaardige materialen en beschikt over alle vereiste kennis om de klus naar tevredenheid uit te voeren. Wij kunnen u helpen met een nieuwe riolering, rioolrenovatie, leidingen vervangen, riolering aanleggen, afvoer aanleggen en afsluiten en verleggen van leidingwerk.

Een aanzienlijk deel van het rioolstelsel is niet zichtbaar aangezien het zich onder de vloeren en in de muren bevindt. Hierdoor is het essentieel om deze taak op een juiste manier aan te leggen of te vervangen, omdat anders het nodig is om muren en vloeren te breken om het probleem op te lossen. Met de grootste aandacht zorgen wij ervoor dat u nog lange tijd gebruik kunt maken van uw riolering zonder problemen.

Riolering aanleggen: gresbuis vervangen of gresbuis aansluiten op PVC

Nog steeds worden gresbuizen veel gebruikt in oude woningen. Bij een lekkage in een oude gresbuis is er vaak de vraag of deze kan worden vervangen door een PVC buis zonder dat de hele riolering vernieuwd moet worden. Geen enkel probleem, wij maken gebruik van speciale overgangsstukken zodat de volledige riolering niet vervangen hoeft te worden.

Het uitvoeren van een rioolinspectie bij een lekkage in een riool met gresbuizen is wel aan te raden. Met het uitvoeren van een rioolinspectie kunnen alle gresbuizen onderzocht worden om de staat van de buizen vast te stellen. Indien de riolering van de gresbuis in slechte staat verkeert, is het mogelijk verstandiger om het volledige riool te vernieuwen.

Riolering vervangen in Amersfoort

Als uw riool in uw woning aan vervanging toe is vanwege lekkages op meerdere plekken, of als u toekomstige lekkages wilt voorkomen, kan Clever Rioolservice u helpen door de volledige riolering te vervangen. Voor het vernieuwen van uw gehele rioolsysteem kunt u bij Clever Rioolservice aankloppen. Heeft u vragen over uw riolering en heeft u een advies op maat nodig? Neem dan contact met ons op via 085 106 1910.

Over ons

Ons toegewijde team is gespecialiseerd in een breed scala aan ontstoppingsdiensten, waarmee we u volledig kunnen ontzorgen. Denk hierbij aan het deskundig ontstoppen van diverse installaties in uw woning, zoals toiletten, rioleringen,... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 085 106 1910

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Een moment geduld alstublieft
We verwerken uw aanvraag...

Over Clever Rioolservice

Ons toegewijde team is gespecialiseerd in een breed scala aan ontstoppingsdiensten, waarmee we u volledig kunnen ontzorgen. Denk hierbij aan het deskundig ontstoppen van diverse installaties in uw woning, zoals toiletten, rioleringen, wastafels, gootstenen, regenpijpen, vaatwassers, doucheputjes, drogers en baden. Onze specialisten beschikken over diepgaande kennis en geavanceerde hulpmiddelen om deze problemen efficiënt en duurzaam voor u op te lossen.


Heeft u last van een onaangename geur in uw woning, zonder duidelijke oorzaak? Ons team biedt uitgebreide rioolinspectiediensten aan. Met behulp van geavanceerde camera-apparatuur kunnen we uw rioolsysteem grondig onderzoeken en het probleem nauwkeurig lokaliseren, zonder enige schade aan te richten. Nadat het probleem is geïdentificeerd, kan onze expert direct overgaan tot een doeltreffende oplossing.


Bovendien zijn we niet alleen beperkt tot ontstoppingsdiensten; we bieden ook hoogwaardige rioolrenovaties aan. Of het nu gaat om het herstellen van beschadigde leidingen, het vernieuwen van verouderde rioleringssystemen of het uitvoeren van preventief onderhoud, wij hebben de expertise en ervaring om aan al uw riool gerelateerde behoeften te voldoen.


Kies voor onze uitgebreide dienstverlening en ervaar de professionele aanpak waarmee wij uw sanitair en riolering in optimale staat houden.