Rioolreiniging in Amersfoort?

Bent u woonachtig in de regio Amersfoort en heeft u last van een verstopte riolering? J.G. Riooltechniek is een expert in rioolreiniging! Een verstopte riolering ontstaat in de meeste gevallen doordat mensen het riool gebruiken voor dingen waar het niet voor is bedoeld, bijvoorbeeld door te grote of ongeschikte dingen door het afvoerputje of door het toilet te spoelen.

Het riool kan slechts kleine dingetjes aan, dus stukjes afval die door het afvoerputje passen of toiletpapier. Vloeistoffen als olie en vet horen absoluut niet thuis in het riool en zorgen in veel gevallen voor een verstopte riolering. Heeft uw huis een rioolreiniging nodig? Wij kunnen uw riolering, vetput, regenwater put en septic tank voor u legen.

Ontluchting riool

Wanneer tijdens regenbuien de afvoer gaat borrelen, heeft u waarschijnlijk te maken met een niet goed functionerende ontluchting van uw riolering. Met een een riolering ontluchten worden grotere problemen voorkomen. Als we langs zijn geweest zal de ontluchting via uw riolering van uw huis gaan, in plaats van via uw wc, bad of douche.

Wij beschikken over de modernste apparatuur op rioolgebied. Onze vakmannen werken in Amersfoort met een hoge druk reiniging. Met verschillende spuitkoppen wordt eerst de verstopping losgespoten, en vervolgens wordt de rioolbuis gereinigd. Dankzij onze rioolreiniging zult u in Amersfoort geen ongemak meer ondervinden van een verstopt riool!

Wilt u uw riolering ontluchten? Laat ons het onderhoud van uw riolering verzorgen. Neem vandaag nog contact met ons op.