Rioolvliegjes in Amersfoort

Riool Technisch Installateur

Komen er rioolvliegjes in uw woning voor in Amersfoort? Direktservice helpt deze rioolvliegjes bestrijden. Hoewel deze vliegjes niet pijnlijk kunnen steken, kunnen ze wel veel schadelijke bacteriën in uw woning verspreiden waar u ziek van kan worden. Kom daarom vandaag nog in actie.

De rioolvlieg wordt ook wel een motmug of een latrinevlieg genoemd en komt met name op verontreinigd water af. Heeft u last van motmuggen? Dan is de kans groot dat u ergens in uw woning een rioollekkage heeft. Blijkt u ook een lek te hebben? Ook hiermee kunnen we u helpen. Desgewenst dichten we het lek voor u in Amersfoort meteen.

Rioolvliegjes effectief bestrijden

Rioolwater en het zand waarin dit terecht komt is de ideale broedplaats van de vlieg. Al snel ontstaan er in deze voedingsbodem nieuwe larven die zich ook weer snel voortplanten. Wij bestrijden de motmuggen op een effectieve manier. Onze gekwalificeerde rioolexperts kunnen de vliegjes op een veilige manier verwijderen. De larfjes krijgen bovendien geen kans waardoor rioolvliegen niet snel terug zullen komen.

Wilt u meer weten over latrinevliegjes in Amersfoort? Neem dan vandaag nog contact met ons op. Bel om een afspraak te maken of vul ons contactformulier in.