Riool problemen

Riool problemen kunnen meerdere oorzaken hebben. Een probleem met de riolering is erg vervelend en kan veel overlast geven. Zo kunt u last hebben van de volgende problemen:

  • Rioolvliegjes in huis
  • Rioollucht in huis
  • Rioolrat
  • Wortelgroei in riolering

J.G. Riooltechniek helpt u graag bij het oplossen van uw riool problemen. Maak een afspraak via het nummer 085 - 106 19 10 en wij helpen u vakkundig en snel.

Riool problemen in Utrecht

Woont u in de omgeving van Utrecht en kampt u met riool problemen? Neem dan contact op met J.G. Riooltechniek.Het riool is een onmisbare voorziening in iedere woning. Toch staat u hier vaak pas bij stil op het moment dat er een rioolprobleem ontstaat. Een verstopping is heel vervelend en veroorzaakt meteen veel ongemak. Het water loopt niet meer weg in uw afvoer en uw toilet spoelt niet meer door. Of erger, vies rioolwater komt in uw toilet omhoog. U heeft zo snel mogelijk hulp nodig, het is dan belangrijk dat u weet wie u moet bellen! Wij helpen u graag met het oplossen van uw riool problemen. Wij werken met de nieuwste technieken en weten zo altijd het probleem te vinden.